wtorek, 16 września 2014

OSCYPEK NA CIEPŁO :)

Dziś krótki i sprawdzony sposób na super przystawkę. Jeśli oczywiście Wy lub Wasi goście lubicie sery i żurawinę. 




Potrzebne będzie: (dla 4 osób)

8 szt. oscypek
żurawina do mięs i serów - ja używam Łowicz


Przygotowanie banalne. Ja wykorzystałam piekarnik i umieściłam w nim moje oscypki. Po około 15 minutach były gotowe. Możecie także użyć patelni grillowej. Wykładamy na talerz dodajemy żurawinę i gotowe!!!

SMACZNEGO!!!

2 komentarze:

  1. Uwielbiam oscypki na ciepło, często je robię ... Osobiście lubię z nuta słodyczy sam ser więc delikatnie smaruje je miodem - polecam :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Kurcze uwielbiam oscypki, ale na ciepło jakoś nigdy nie miałam okazji jeść!

    OdpowiedzUsuń